DIN VIRKSOMHED – VORES FOKUS

Focus on tomorrows market

Hos os handler det altid om at være et skridt foran, og sætter derfor nytænkning i højsædet til udvikling af nye performance løsninger og online koncepter.

Hvem er House of Companies

House of Companies er et bureau som hjælper virksomheder med at få mest ud af deres online aktiviteter. Vi rådgiver og udvikler performancebaserede løsninger inden for onlineverdenen.

Vi er et bureau, hvor der ikke er langt fra idé til handling. Vi favner alle online processer – fra udarbejdelse af strategi til konceptudvikling, samt produktion af grafisk materiale og helt frem til implementering og lancering.

Hos House of Companies tager vi udgangspunkt i en enkel og fleksibel arbejdsmodel, hvor vi både kan favne hele processen fra idé til lancering, eller blot hjælpe med individuelle opgaver.

Som Kunde

Hos House of Companies bestræber vi os altid på, at gør vores kunder til en kompetent sparringspartner igennem løbende rådgivning og uddannelse.
Samspil, samarbejde og forståelse for helheden er vores ultimative fokus uanset opgave.

Vi tror på, at en større viden og involvering hos vores kunder gør samarbejdet mere konstruktivt. Den samarbejdsproces, hvor nye og bedre løsninger bliver skabt.
Ønsker du at høre, hvad House of Companies kan gøre for din virksomhed, er du velkommen til at kontakte os for en uforpligtende samtale her.

Filosofi og Ambition

House of Companies er et alternativt og kreativt bureau, som sætter nytænkning i højsædet. Vi ønsker derfor, at aflive den klassiske bureautankegang. ”Det virkede sidst, så det gør vi igen!”.

Vi tror på filosofien: ”Det man gjorde i går, IKKE altid er det, man bør gøre i morgen”.
Hos House of Companies har vi hele tiden fokus på at være opdateret med de nyeste tekniske muligheder og omsætte dem til nye og bedre løsninger for vores kunder.

Vores Kompetancer

Virksomheder bør altid være rustet til at udnytte de muligheder, der er tilgængelige via onlinemediet, hvis de ikke ønsker at blive overhalet af konkurrenterne.

Hos House of Companies har vi valgt, at gøre onlinemediet til vores speciale med fokus på strategi, Lead Management, konceptudvikling og grafisk produktion.

Vores team har mange års kvalitativ erfaring inden for de respektive områder, og vi sætter en dyd i at levere de bedst mulige resultater til vores kunder.

UDVALGte KUNDER

Hør hvordan kan vi hjælpe din virksomhed
KONTAKT OS FOR EN UFORPLIGTENDE SNAK!